INGIS ART OF NATURE 

INGIS ART OF NATURE

Passie en liefde voor natuur
Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de natuur. Als kind al wist ik mij uitstekend te vermaken met al het moois dat de natuur te bieden heeft. En naarmate ik ouder werd, bleef de interesse voor de natuur en het dierenrijk groot.

Tijdens mijn HBO opleiding 'Diergezondheidszorg' heb ik een aantal interessante stages gevolgd, waaronder een bijzonder stageproject in Bolivia. Gedurende drie maanden heb ik in een rehabilitatiecentrum dagelijks inheemse diersoorten mogen verzorgen. In die periode werd mij eens te meer duidelijk welke belangrijke rol dieren en de natuur in mijn leven spelen.

Professionele dier & natuurfotografie
Na mijn studie heb ik door mijn werk als dierenverzorger bij een dierenpension en als dierenartsassistente in de praktijk veel kennis opgedaan van honden- en kattengedrag. In die periode ben ik mij in mijn vrije tijd ook steeds meer voor fotografie gaan interesseren.

Mijn hobby begon al snel serieuzere vormen aan te nemen. Door aanschaf van professionele camera apparatuur, het volgen van cursussen voor professionele fotografie & nabewerking en vooral door heel veel te fotograferen, heeft mijn kennis van het fotovakgebied en de kwaliteit van mijn fotografie zich sterk doorontwikkeld. Als fulltime zelfstandig dieren- en natuurfotograaf combineer ik nu mijn passie voor fotografie met de liefde voor dieren en de natuur.

Puur en creatief
Mijn specialisatie is huisdieren en natuurfotografie. Wilt u een blijvende herinnering aan uw trouwe viervoeter of wilt u een mooie persoonlijke foto voor aan de wand? Ingis Art of Nature kan op een pure en ongedwongen wijze een unieke fotoshoot maken van uw eigen huisdier in zijn of haar favoriete omgeving of in de studio. Bij een fotoshoot draait het voor mij niet om het aantal opgeleverde foto’s maar om de kwaliteit ervan. Hierbij maken mijn creativiteit, mijn kritische houding en een nauwkeurige nabewerking per foto het verschil. Laat u inspireren door de foto’s op mijn website. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Inge van Winden

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Instagram