SPECIALIST IN HUISDIEREN FOTOGRAFIE 

SPECIALIST IN HUISDIEREN FOTOGRAFIE Ingis Art of Nature is gespecialiseerd in huisdieren fotografie en kan uw hond, kat, konijn of welk dier dan ook op een mooie, stijlvolle wijze fotograferen. Door mijn werkervaring bij een hondenpension en dierenarts heb ik veel kennis opgedaan van diergedrag. Ik zie het als een uitdaging om de unieke karakteristieke eigenschappen van elk dier in de foto’s tot uitdrukking te laten komen. Belangrijkste vind ik dat u uw huisdier met zijn of haar bijzondere karakter terug ziet in de foto’s. U laat uw huisdier tenslotte niet iedere dag professioneel fotograferen!

In overleg met u maak ik een afspraak waar en wanneer de fotoshoot zal plaatsvinden. Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we samen uw wensen. U kunt kiezen voor mooie, pure portretfoto's in de studio, waar er diverse kleuren achtergronden beschikbaar zijn. Tevens is er de mogelijkheid om uw huisdier in een studio-omgeving bij u thuis te laten fotograferen. Hiervoor neem ik mijn mobiele studio mee, welke zo'n 3 bij 4 meter ruimte in beslag neemt. De mogelijkheden met de mobiele studio zijn wel iets beperkter.
Of u kiest voor een fotoshoot op locatie, bijvoorbeeld in het bos of de duinen. (NB: houdt u er rekening mee dat bij slechte weersomstandigheden de fotoshoot verplaatst kan worden). 

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur maar kan afhankelijk van de omstandigheden langer duren. Het gedrag van uw huisdier laat zich ten slotte niet dwingen en geduld is daarbij essentieel. Het beste resultaat bereiken we als uw dier zo min mogelijk stress ervaart, daarbij speelt u als baasje ook een grote rol. Ik neem ruim de tijd om uw huisdier te laten wennen aan mij, de camera en de vreemde omgeving.

Ik raad u aan om uw huisdier voorafgaand aan de fotoshoot goed te borstelen en uw hond(en) goed uit te laten. U kunt wat favoriete speeltjes en beloningen meenemen.

Binnen twee weken ontvangt u de mooiste foto's, nauwkeurig nabewerkt via de mail. Aan de hand van deze selectie kunt u op gemak een keuze maken welke foto's u wilt bestellen.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Instagram