TARIEVEN FOTOSHOOT 

TARIEVEN FOTOSHOOT

Voor een fotoshoot van één huisdier hanteer ik een vast tarief van € 99 (incl. 21% btw). Hierin is het volgende inbegrepen:


Opmerkingen:


Nestfotografie
Voor een fotoshoot van nest met puppies, kittens of andere pasgeboren huisdieren hanteer ik een vast tarief van € 100. Ik fotografeer dan alle jonge dieren inclusief de moeder.

Cadeaubon
Wilt u iemand verrassen met een origineel cadeau? Er zijn ook Ingis Art of Nature cadeaubonnen verkrijgbaar tegen elk gewenst bedrag. De cadeaubon wordt mooi ingepakt en is klaar om te geven!

TARIEVEN FOTO BESTELLINGEN 

Uw producten worden afgedrukt bij een professioneel fotolab*. Alle printtechnieken zijn van de hoogste kwaliteit! 
Voor het bestellen van foto's kunt u kiezen voor één van onderstaande opties:

  1. Losse bestellingen aan de hand van een prijslijst. U kunt op uw gemak alle foto's bekijken en later per mail of telefonisch uw bestelling doorgeven.$row
  2. Al uw foto's digitaal in hoge resolutie voor € 195, of voor € 12,50 per foto (incl. 21% btw). U kunt zelf bepalen welke en hoeveel foto's u laat afdrukken. $row
* Het fotolab waarmee ik samenwerk garandeert uitstekende kleur (en kleurbehoud) en kwaliteit van het printmateriaal. Als u besluit uw foto's zelf af te drukken kunnen kleuren en kwaliteit van het gebruikte printmateriaal afwijken. Dit is op eigen risico.  

Heeft u een specifieke wens met betrekking tot printtoepassingen of opmaak van foto’s? Neem dan contact met mij op? Ik denk graag met u mee!

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Instagram