Huisdierenfotografie met stijl

Mijn naam is Inge van Winden. Al vanaf jonge leeftijd voel ik mij sterk verbonden met dieren. Sinds 2010 ben ik werkzaam als gespecialiseerd huisdierenfotograaf. In al die jaren daarna heb ik al vele verschillende honden, katten en overige huisdieren gefotografeerd, zowel in mijn fotostudio als op buitenlocaties zoals duinen, bossen en parken.

Voor mij staat het dierenwelzijn altijd centraal. Ik vind het belangrijk dat jouw huisdier zich volledig op zijn of haar gemak voelt tijdens een fotoshoot. Daarvoor nemen we ook alle tijd die nodig is.

Mijn stijl van fotograferen kan het best worden getypeerd als puur, natuurlijk, creatief, karakteristiek en stijlvol. Voorbeelden van eerdere fotoshoots kun je terugvinden in mijn portfolio. In principe zijn alle specifieke wensen mogelijk, zolang het wel aansluit bij het natuurlijke gedrag van het dier.

Wil je meer weten? Kies hieronder jouw huisdier en lees meer informatie over mijn aanpak, de mogelijkheden en tarieven.

Kies jouw huisdier

Honden

Jouw hond kan worden gefotografeerd in mijn studio aan huis of op een buitenlocatie in de natuur. Voor puppy's is er ook een speciaal groei abonnement.

Katten

Jouw kat kan worden gefotografeerd in mijn studio aan huis of in mijn mobiele studio op locatie. Voor kittens is er ook een speciaal groei abonnement.

Overige

Jouw konijn, cavia, hamster, papegaai of ander huisdier, kan worden gefotografeerd in mijn studio aan huis, in mijn mobiele studio op locatie of op een buiten locatie in de natuur.

"Always love what you do"