Katten Fotografie

Jouw kat op de foto

Met mijn ruime ervaring als gespecialiseerd huisdierenfotograaf, heb ik al vele verschillende katten gefotografeerd. Iedere kat was uniek qua uitstraling, leeftijd en karakter. In mijn fotostudio creëren we een veilige omgeving waar jouw kat de tijd krijgt om te wennen en op zijn/haar gemak alles te bekijken. Mocht je dat prettiger voor jouw kat vinden, dan is het ook mogelijk om een mobiele fotostudio bij jou thuis op te zetten. Een fotosessie is voor mij pas geslaagd, als het karakter van jouw kat voor jou als baasje duidelijk herkenbaar is in de foto's. Hiervoor is het belangrijk dat jouw kat lekker ontspannen is. Het gedrag van katten laat zich natuurlijk niet altijd sturen. Geduld en respect voor jouw kat zijn hierbij dan ook het meest belangrijk. Hierin is uiteraard ook een rol voor jou als baasje weggelegd.

Benieuwd naar voorbeelden van eerdere katten fotoshoots? Bekijk dan mijn portfolio. Of selecteer hieronder één van mijn drie katten fotografie diensten en bekijk info over werkwijze, mogelijkheden > pakketten. Een professionele fotoshoot van jouw kat is mogelijk vanaf 100 euro.

Heb je een vraag? Stuur mij een chatberichtje via het groene, ronde icoontje aan de linkerzijde van deze pagina.Maak jouw keuze

Studio Fotografie

Je kunt jouw kat laten fotograferen in mijn professionele fotostudio.

Fotografie op locatie

Ik plaats mijn mobiele fotostudio bij jou thuis, waar jouw kat zich prettig voelt.

Kitten Abonnement

Ik bied een abonnement voor de fotografie van jouw opgroeiende kitten.